Reacties

Reactie van Ron (De naam is i.v.m. privacy redenen veranderd). Ron is door ons 6 maal behandeld over een periode van 3 weken.

Even voorstellen. Ik ben Ron heb een auto-immuun ziekte. Moet daar een bijnierschorshormoon voor slikken. Wat als bijwerking heeft dat je huid heel dun wordt waardoor deze gauw kapot gaat en ook door een verminderde celdeling moeilijk herstelt. Normaal als iemand een wond heeft komt er een korst op en na 2 a 3 weken zit er een nieuwe huid onder. Maar bij mij vormt zich heel moeilijk een korst en duurt het +/- 4 a 5 maanden eer de nieuwe huid is vervormd. Nu ben ik met APS door Marion en Dick in aanraking gekomen “weinig vertrouwen” in eerste instantie. Toch geprobeerd. En wat schetst mijn grote verbazing. Een wond van 1 bij 3 cm in 4 weken dicht en een nieuwe huid. Zodoende ben ik Marion en Dick erg dankbaar. En zal bij een volgende wond weer van APS proberen te profiteren.

 

18 Juni 2005 Ron

 

Ron is een enthousiaste klusser en loopt daarbij regelmatig een beschadigingen aan zijn huid op. Daardoor is Ron een vaste klant geworden. Bij zijn genezing boekt hij resultaten die voor de artsen onbegrijpelijk zijn. Nu medio maart is er zelfs een huidtransplantatie afgezegd vanwege het voorspoedige genezen van een wond op zijn arm. Het betrof een wond op de rechter onderarm van maar liefst 7 x 11 cm. Het effect van APS op het genezen van wonden is hiermee voor ons voldoende aangetoond.

23 Maart 2007 Dick

Heeft u zelf positieve ervaringen met APS of Reiki en wilt u dit kwijt op onze site. Vul dan onderstaand formulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *