Webshop

Hieronder vindt u een aantal producten die u bij ons kunt bestellen. Bij aanschaf van één van deze artikelen berekenen wij 7,50 EUR verpakkings- en verzendkosten. Bij meerdere aantallen zijn de verzendkosten in overleg.

Bestellen kan door te mailen naar: info@vimana.nl geeft u bij het bestellen aub per model het juiste aantal aan.

(Klik op de foto’s voor een grotere weergave van het product)


Biosensor

Prijs: 84.00 EUR

Op veler verzoek hebben wij besloten de biosensor weer te gaan produceren. Het model is aangepast en verbeterd en heeft nu een nog grotere gevoeligheid gekregen. De Biosensor wordt standaard geleverd met een beuken houten greep van ca 2,5 cm dik en ca 15 cm lang. Aan een zijde is een grote opening aangebracht waar de “antenne” van de biosensor in past aan de andere zijde is een kleine opening aangebracht waar de stekker van het meetsnoer op kan worden aangesloten. (snoer niet meegeleverd)

Op verzoek zijn, tegen een geringe meer prijs, ook andere houtsoorten en afmetingen van de greep leverbaar.

Biosensor set

Prijs: 109.50 EUR

Biosensor set bestaat uit: biosensor, met de sensoren en het bijbehorende meetsnoer voor het aftasten van het lichaam. Zo lang de voorraad strekt wordt deze set geleverd in een houten kistje.

Losse sensor

Prijs: 12.50 EUR

Sensor voor gebruik bij de biosensor.

Los meetsnoer

Prijs: 12.95 EUR

Meetsnoer voor gebruik bij de biosensor.

Wichelroede groot

Prijs: 19.50 EUR

Deze wichelroede is een prettig model dat door zijn afmeting een zeer heldere uitlezing geeft. Geschikt voor zowel de beginnende als de professionele gebruiker.

Wichelroede zeer gevoelig

Prijs: 37.50 EUR

Deze zeer gevoelige wichelroede is bij uitstek geschikt voor de professional en de veel eisende amateur. Door de ophanging in de koperen handgreep is deze wichelroede uiterst gevoelig. Hij kan dan ook niet door de druk in de handpalm worden beïnvloed.

De wichelroede wordt geleverd met een handgreep van 15 mm.

Koperen 8

Prijs: 19.50 EUR

Deze acht is bedoeld voor het wegnemen van negatieve energie, de acht kan bijvoorbeeld bij de voordeur of onder het bed worden gelegd. De koperen 8 is circa 15 bij 30 cm. en heeft een diameter van 15 mm.